BUSINESS SHOOTS

 

Welkom bij Goddess Photography waar we ondernemers in staat stellen zichzelf te zien als de gods & goddesses die ze werkelijk zijn en waar we hun bedrijf in het beste licht zetten.

Als ondernemer weet je dat professionele beelden een essentieel onderdeel zijn van je brand- en marketingstrategie. Je wil een goede indruk maken op je klanten, vertrouwen opbouwen en je onderscheiden in je branche. 

Daarom bieden we business shoots aan, professionele beelden die je nodig hebt om de beste versie van jezelf en je bedrijf te laten zien.


BIJ ONZE SHOOTS KRIJG JE :

 

Een fotoshoot door een toegewijde fotograaf die aan de hand van jouw behoeften en doelstellingen beelden creëert die je nodig hebt om je bedrijf te promoten. 

 

Persoonlijke begeleiding bij het poseren en coaching tijdens de shoot, zodat je zonder stress voor de camera staat & je zelfvertrouwen, kracht & autoriteit uitstraalt op je foto's. 

 

Een diepe duik in je persoonlijkheid en je bedrijf, zodat de beelden in lijn zijn met je visie en doelstellingen.

 

Beelden in hoge resolutie die perfect zijn voor gebruik op je website
en sociale media, en als marketingmateriaal.

 


KIES HIERONDER JE PAKKET

MINI SHOOT vanaf €396


- eigen fotoselectie
- 6 beelden bewerkt & in hoge resolutie

BOLD SHOOT vanaf €796


- eigen fotoselectie
- 29 beelden bewerkt & in hoge resolutie
- 1 mini video still  (korte sfeervideo zonder geluid)

ICONIC SHOOT vanaf €1739


- eigen fotoselectie
- inclusief hair & make-up
- 69 beelden bewerkt & in hoge resolutie
- 6 mini video stills  (korte sfeervideo zonder geluid)


De prijzen zijn excl. BTW, excl. reiskosten (€ 0,50 per km) en eventuele locatiekosten.
Ik werk met een voorschot van 25% van het totaalbedrag.
Extra’s niet inbegrepen : kapper, visagiste, kledingstyliste, lunch of diner.
Extra foto's  aan 30 euro per stuk (bewerkt & in hoge resolutie), mini video stills, video's, reels : steeds verkrijgbaar op aanvraag
 Vraag ook naar ons aanbod grafische ondersteuning : nieuwe of vernieuwde huisstijl,  website,  ontwerpen van drukwerk,  social media content en/of beheer
Wil jij graag het hele jaar door genoeg beelden hebben?

Weet je niet hoe je je beelden op socials
en website moet gebruiken en inzetten?

Of weet je wel dat posten op socials belangrijk is,
maar het wreet te veel energie op?
En je geeft het liever uit handen.
WAT ZEGT VERONIQUE OVER HAAR FOTOSHOOT?

"Tinneke is een fotografe die veel belang hecht aan goed persoonlijk contact en dat maakt haar juist zo anders dan andere fotografen. Ook het rust moment is goed gevonden want onbewust zit je in een superstress voor de shoot en dat moment zorgt ervoor dat je met een goed gevoel, minder angst en op je gemak kan starten.

Ze gaf ook goed richtlijnen zoals je gezicht wat schuiner, je houding en je benen zo... En haar spontaniteit dat doet veel met je want je wordt snel zelf-zekerder en na een halfuurtje was de angst van de camera weg en dan was het alsof ik naar Tinneke aan het lachen of stappen was en zo nam ze het gevoel van naar de camera te kijken volledig weg.

Ze is een jong iemand, creatief, ze heeft goeie ideeën, stelt jou op je gemak en brengt je tot rust! Dus ga er gewoon voor en laat Tinneke je begeleiden!"