↓ ↓  SCROLL DOWN TO READ ALL THE REVIEWS  ↓ ↓


Deze shoot met Tinneke ging als een goed geoliede machine: Een korte bespreking vooraf, een snelle en efficiënte shoot waarbij Tinneke mij helemaal op mijn gemak deed voelen én een snelle oplevering van goede foto's. Aanrader voor wie op zoek is naar mooie foto's met professionele uitstraling voor zijn of haar bedrijf.

- GERRIT VROMANT / www.gerritvromant.be

Vorig jaar overtuigde Tinneke me al met een meer dan geslaagde en professionele fotoshoot. Dit jaar besloot ik nog verder met haar te werken en koos ik voor een abonnement.
Beste beslissing ever! Zo heb ik niet alleen de juiste foto’s, maar met een abonnement worden de fotoshoots dan ook op een ontspannen en comfortabele manier gespreid over een heel jaar.

 

Heel makkelijk & flexibel! Tinneke slaagt er steeds in me in een rustige bubbel te plaatsen, waarin ik helemaal mezelf kan zijn en dus heel natuurlijke beelden heb van hoe ik écht ben. Ze is professioneel, maar warm en passioneel bezig om mensen krachtig in beeld te brengen!

- KATHLEEN

Als ondernemer, als sterktecoach en om mijn verhaal te vertellen had ik eindelijk eens professionele foto’s nodig.
Alleen voelde het niet zo vanzelfsprekend voor mij om voor die camera te gaan staan. Zo lang ik  gewoon mijn ding kan doen en kan vertellen over kleur, geluksgevoel, zelfvertrouwen en alles wat daarmee te maken heeft, voel ik me goed.

Flirten met een camera(vrouw/man) vind ik echter moeilijk en poseren vind ik al helemaal oncomfortabel. En dan leerde ik Tinneke kennen. Ze vertelde hoe ze aan de slag gaat en ik boekte een shoot. Ik schrok eerst even van de voorbereiding en het huiswerk dat ik kreeg. Dat had ik niet verwacht en tegelijkertijd gaf het me vertrouwen. Ik vulde haar vragenlijst in en maakte een moodboard. Het inspireerde me en haar ook. Dat was haar doel hiermee. We hadden nog een voorbereidende meeting en dan kwam de shoot.

Tinneke bracht me uit mijn comfortzone en tegelijkertijd ook in die ‘camera’-comfortzone. Zelf vertel ik geregeld dat je je eigen uitstraling niet kan zien in de spiegel. En bij het zien van mijn foto’s was ik verbouwereerd. Ik had een fotografe gevonden die erin slaagt om je je uitstraling te laten zien via foto’s. Ze had mijn glimlach, mijn uitstraling gepakt en mooi op papier gezet. Plots zag ik wat anderen me soms vertelden over mijn uitstraling. Ik ben enorm trots dankzij deze fotoshoot, op mezelf en nog veel meer op Tinneke.

- AN

Ik heb Tinneke leren kennen via een vriendin. Ze vroeg me als model voor een nieuw concept en bij deze een top ervaring om met haar samen te werken. Ze stelt je op u gemak & laat u mooiste vrouwelijke / goddess kant tot hun recht komen door u te begeleiden met poses. Ik ben super tevreden over het resultaat ! Een echte aanrader voor iedere vrouw die de mooiste versie van zichzelf wil laten zien. Super ❤️ bedankt voor de ervaring en de mooie foto's. Top vrouw/ fotografe.👌

- ELKE

Tinneke nam écht de tijd om me op mijn gemak te laten zijn bij de shoot. Een babbeltje en het trekken van enkele kaarten hielp me intunen om helemaal als mezelf op de gevoelige plaat te kunnen verschijnen. Haar voorbereidend werk is trouwens op zijn minst doortastend te noemen.

Dat alles doet je voelen dat je er helemaal mag zijn en maakt dat je jezelf ook echt  weliswaar op je best  zal herkennen in de foto's die ze maakt. Tinneke is een hele fijne jonge vrouw om mee samen te werken, met nog veel potentie in de dop!

- HANNE 

Bij Tinneke stond ik eindelijk eens op foto zoals ik al altijd op foto wilde staan of anders gezegd nog: zoals je altijd hoopt dat je erop zal staan. Bovendien heeft ze, wanneer ik zelf met een ideetje kwam, exact de compositie gemaakt die ik voor ogen had. Bijna alle foto’s die ze me achteraf doorstuurde, waren perfect.

Het was dus niet gemakkelijk kiezen. Ik zal zelfs nog een stapje verder gaan en zeggen dat deze fotoreeks een zeer diep helende werking op mij heeft gehad, doordat de foto’s in positieve zin kanten van me belichtten die ik zelf nog niet had kunnen zien.

We waren voor de selflove-formule gegaan, omdat ik voor mijn zaak net ietsje meer wilde dan gewone business-foto’s, en ik heb véél meer gekregen nog dan dat. Ik ben ontzettend blij met deze foto’s en raad Tinneke absoluut aan als fotografe.

- EVELIEN

Wat een fijne dag mocht ik doorbrengen met Tinneke.
Een jonge meid met een oude ziel. De kaarten die we trokken nog voor de shoot kwamen zo binnen dat ik het niet droog hield! Gelukkig is daar op de foto’s niets van te merken.

Het was een uitdaging om te kiezen uit de reeks foto’s die gedurende de dag werden genomen. Een Goddess Shoot bij Tinneke is een investering in jezelf met de mooiste herinneringen die eeuwig zullen verderleven. Dankjewel!

- TINY

Ik had al een vorige fotoshoot gedaan bij Tinneke voor mijn business foto's, dus we deden het nu nog eens een keertje.  Ik doe heel graag mijn leukere foto's bij haar, want zij captioneert mijn essentie in het speelse. Wat ik ook belangrijk vind in mijn business, combinatie tussen speels en serieus. Zij kan volledig met die visie mee denken en ervoor zorgen dat ik zo'n foto's ook meekrijg.

Ik voel me heel ongemakkelijk als er foto's worden getrokken, maar Tinneke bracht me direct in de juiste vibe en konden snel beginnen met de foto's zonder dat die stijf aanvoelde. Exact wat ik had gevraagd. Past mega goed bij mijn visie. En weeral prachtige foto's die ik op mijn socials en website kan plaatsen! Loved it!

- ELISE

Mijn Mama wordt binnenkort 90 jaar ‘jong’! Het ideale moment om’n paar professionele foto’s van haar te laten maken. Tinneke heeft deze opdracht perfect voor ons uitgevoerd & ze stelde mijn Mama helemaal op haar gemak. 

We hebben flink wat afgelachen, zodat de foto’s heel spontaan en naturel werden. 
Dat allemaal terwijl Tinneke zich op de grond in allerlei bochten moest wringen, om de juiste invalshoek te vinden. Hartelijk dank Tinneke, we zijn heel tevreden met het resultaat.

- ALDE DOCHTER VAN MAGGY

Tinneke is een fotografe die veel belang hecht aan goed persoonlijk contact en dat maakt ze juist zo anders als andere fotografen. Ook het verbindings/rust moment is goed gevonden want onbewust zit je in een superstress voor de shoot en dat moment zorgt ervoor dat je met een goed gevoel, minder angst en op je gemak kan starten.

Ze gaf ook goed richtlijnen zoals je gezicht wat schuiner, je houding en je benen zo... En haar spontaniteit dat doet veel met je want je wordt snel zelf-zekerder en na een halfuurtje was de angst van de camera weg en dan was het alsof ik naar Tinneke aan het lachen of stappen was en zo nam ze het gevoel van naar de camera te kijken volledig weg.

Ze is een jong iemand, creatief, ze heeft goeie ideeën, stelt jouw op je gemak en brengt jouw tot rust! Dus ga er gewoon voor en laat Tinneke je begeleiden!

- VERONIQUE 

De fotoshoot bij Tinneke was heel professioneel, maar ook fun. Ze haalt al je expressie naar buiten op een fijne, integere manier! Het ervaren is de enige manier om er achter te komen!

- DENISE

Wat een leuke ervaring was de fotoshoot met Tinneke! Ik had al vaker shoots gedaan, dus Tinneke's professionele aanpak viel me meteen op. Ik kreeg een vragenlijst opgestuurd, we hadden een intake gesprek, ik mocht voorbeelden opsturen, etc. Wel even werk maar de foto's  waren dan ook fantastisch!  De shoot was heel relaxed en door Tinneke's goede voorbereiding verliep alles ook super vlot. Ik heb al veel mooie reacties gekregen en raad iedereen dan ook aan  om zich te laten fotograferen door Tinneke.

- MARIJKE

Ze stelde me zo op m'n gemak dat mijn ware authentieke zelf zonder probleem kon bovenkomen.
Ik heb echt het gevoel dat ze mijn pure essentie heeft kunnen vastleggen. Het is een superkracht om mensen te kunnen zien net hoe zij zichzelf zien of zelf nog mooier. Tinneke heeft die superkracht.

Door op voorhand even met mij te gaan wandellen en praten, leerde ze mij in no time erg accuraat kennen. Alsof ze tot in het binnenste van mijn ziel kon zien en wist wat ze moest doen om dat licht te doen schijnen op de foto's. Ik wil haar enorm bedanken om me op zo'n unieke/mooie manier vast te leggen.

- MAITE

Bedankt voor de leuke foto's Tinneke! Ik voelde me helemaal op mijn gemak en dat zie je. Zeker een aanrader om op regelmatige basis een mini branding shoot in te plannen. Tof concept, leuke locatie en prachtige foto's!

- KRISTIEN